Wie ik ben?

Ik ben Anny van Lanen en startte  in 2016 mijn eigen coachingspraktijk, waar ik met mijn levenservaring en vakkennis , mensen begeleid in hun ontwikkelingsproces.

Daarvoor heb ik 16 jaar als directeur bij ZZGzorggroep vele veranderingen in de zorg inhoud en vorm mogen geven.

Dit nadat ik jarenlang als manager en/of  maatschappelijke werker in de GGZ, verpleeghuis- en wijkzorg heb gewerkt. De combinatie van mijn achtergrond als bestuurskundige en sociotherapeut hebben mij een brede basis gegeven om, veranderingsprocessen te begeleiden: individueel en in groepen.   Ik heb geleerd het beste uit mijzelf en uit mensen te halen.

De ups en downs, die er waren in mijn leven, zowel privé als op het werk hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Wellicht kan ik met mijn achtergrond iets voor jou betekenen.
Omdat ieder mens uniek is blijft Coachen een gezamenlijke ontdekkingstocht. Iedere keer weer.

Dit vraagt een op maat gemaakt programma.

Ik  sta geregistreerd als professionele coach (SPHBO- registernummer 111198-111309)