Reviews

Ik ben heel tevreden, want het heeft me geholpen om zaken goed op een rijtje te krijgen. Inzicht gekregen in eigenschappen die bij mij horen en die kan ik nu beter plaatsen en gebruiken.

Wat ik ook heel prettig vond was dat het allemaal behapbare stukjes waren om aan te werken of om over na te denken.

E. W.

 


In de meest lastige en kwetsbare periode in mijn leven heeft Anny mij als coach zo fantastisch geholpen.  Alle gesprekken, alle tranen, alle oefeningen, alle emoties zijn niet voor niets geweest.

Ik ben er nog niet, maar het gaat de goede kant uit. Mede dankzij Anny wordt 2017 zeker beter dan 2016. Daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven, vooral omdat je zo in mij geloofd hebt en dat bleef doen: echt een grote steun

A .v.V.

 


Ik werk bij de overheid en werd door mijn baas gevraagd rayonmanager te worden. Ik voelde mij vereerd, maar twijfelde of ik dit wel echt aankon/ambieerde.

In de gesprekken met Anny kreeg ik helder waar mijn kwaliteiten lagen, hielp ze mij inzicht te krijgen in wat ik écht wilde. Dit gaf mij het vertrouwen en heeft mij geholpen om de keuze te maken die bij mij paste.  Daarna heeft ze onze organisatie geadviseerd hoe onze strategie uit te zetten.

Ik heb haar ervaren als een zeer betrokken persoon en een bekwame vakvrouw.

M.v.d.L.

 

Ik was op zoek naar iemand die goed kon luisteren en met mij mee wilde denken over oplossingen voor de problemen waar ik op mijn werk tegen opliep. Ik vond Anny en zij kan fan-tas-tisch luisteren en komt heel snel tot de kern van het probleem. Van daaruit werkten we verder. Dankzij Anny zijn de problemen opgelost en heb ik handvatten gekregen voor de toekomst.

H.W.

 


Met een "warrige"coachingsvraag stapte ik naar Anny. Na ons kennismakingsgesprek kon ik die in ieder geval duiden: "wat  mij tot een goede coach  maakt ".

Vijf intensieve en waardevolle gesprekken volgde, waarin ik ontdekte wat mijn bestaande en aanwezige kwaliteiten zijn en wat ik daarnaast nodig had om me verder te ontwikkelen om een goede  coach te zijn.Deze gesprekken met Anny, de reflectie er op in het vervolgcontact en ook het delen van mijn gedachten in werk-en privésfeer brachten me telkens een stap verder. Veel kracht en vertrouwen haalde ik uit de opdracht om een pitch neer te zetten wat een goede coach is. Ik voelde mezelf groeien in deze presentatie! De coaching van Anny heeft er voor gezorgd dat mijn gedachte van "ik doe maar wat" is omgebogen naar het (her)schrijven van het profiel van een teamcoach in mijn organisatie en het vinden van de gewenste opleiding. Mijn dank is groot !

C.K. 


Ik zocht begeleiding en ondersteuning voor en tijdens de periode van mijn ontslag Een lastige, moeilijke periode, waarbij de nodige emoties naar boven komen.

Vandaar dat ik het heel fijn vond om deze periode ondersteuning te krijgen van een coach om op al die chaos van gevoelens etc. wat meer grip te krijgen.

Ik kon mijzelf zijn bij Anny en kon alle dingen kwijt die ik wilde.

Daartegenover stond ook dat zij toch steeds weer, samen met mij de lijntjes uit wist te stippelen, zodat ik weer met nieuwe doelen aan de slag kon. Vooral ook de wijze waarop er ook steeds weer nieuwe inzichten ontstonden bij mezelf. Ik kwam elke keer met energie thuis.

T.H.

 

 

Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens het coaching traject, dit zorgde ervoor dat ik mij open kon stellen. Ik heb tijdens het traject meer inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten  en valkuilen, hierdoor weet ik beter hoe ik hier mee om kan gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn persoonlijkheid is gegroeid, ik sterker in mijn schoenen sta en lekkerder in mijn vel zit. 

 

Door coaching (van Anny) ben ik meer in mijn kracht komen te staan met een zelfverzekerde houding.  Door deze verandering toe te passen is mijn stevigheid gegroeid. Daardoor kan ik beter omgaan in voor  mij "moeilijke situaties". Dit geeft mij een krachtige professionele uitstraling.

 

Ik noem Anny een "mindcoach": Anny is iemand die mensen helpt op een andere nieuwe manier te gaan denken en een nieuwe positieve manier van leven op te pakken